Η Εταιρεια μας

Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

H εταιρεία Νεραντζάκης Α.Ε. είναι μία κατά κύριο λόγο εξαγωγική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαμπτων συσκευασιών από το 1998. Στα πρώτα χρόνια της λειτούργησε ως Ομόρρυθμη Εταιρεία και με σταθερά βήματα το 2004 μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία χωρίς όμως να χάσει τον οικογενειακό της χαρακτήρα.

 

Ιδρυτής της Εταιρείας είναι ο κ. Νεραντζάκης Παναγιώτης και το σύνολο των μετοχών της εταιρείας κατέχει η οικογένεια Νεραντζάκη.

 

Κύρια δραστηριότητα της είναι η παραγωγή εύκαμπτης πλαστικής συσκευασίας και σακούλας που προορίζονται κυρίως για βιομηχανίες αλλά και για λιανικό εμπόριο.

 

Ο μεγαλύτερος όγκος παράγωγης της εταιρείας προορίζεται για εξαγωγή σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και σε τρίτες χώρες με το ποσοστό των εξαγωγών να αποτελεί το 80% του κύκλου εργασιών της εταιρείας.

 

 

Τι Προσφέρουμε

Με γνώμονά μας την ποιότητα και την προσθήκη αξίας στα προϊόντα των πελατών μας, καλύπτουμε ένα αξιόλογο εύρος συσκευασιών, τόσο για βιομηχανικές χρήσεις, όσο και για τις ανάγκες του λιανικού εμπορίου.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των πλαστικών συσκευασιών, μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε όλα τα στάδια επεξεργασίας για τη δημιουργία τελικού προϊόντος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Από την πρώτη υλη, την μετατροπή αυτής σε φιλμ, την εκτύπωση και κατόπιν την δημιουργία τελικού προϊόντος, έχουμε καταφέρει να παραδίδουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, για τη διασφάλιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως, διασφαλίζοντας την ποιότητα των υλικών που προμηθεύεται και κατ’ επέκταση και το τελικό της προϊόν. Κύριοι προμηθευτές της εταιρείας είναι η DOW Chemicals, η Exxon Mobil και η Versalis.

Η γκάμα προϊόντων μας καλύπτει ένα μεγάλο εύρος εύκαμπτων συσκευασιών, από απλές συσκευασίες χωρίς εκτύπωση έως και συσκευασίες με εκτύπωση έως και έξι χρώματα, σε φιλμ πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας (LDPE), πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE) και πολυπροπυλενίου (PP) για συσκευασίες βιομηχανικής και λιανικής χρήσης.

Αποστόλη και όραμα μας

Στη Νεραντζάκης Α.Ε., στοχεύουμε στην διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας και προσπαθούμε:

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Να επενδύουμε σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό με γνώμονα τις πολύτιμες σχέσεις μας με τους πελάτες.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, επιδιώκοντας την επέκτασή μας σε νέες κατηγορίες εύκαμπτων συσκευασιών.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.